Συχνές Ερωτήσεις

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σας

Αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα με συνεργαζόμενες εταιρίες κούριερ (Ελτά Κούριερ, ACS) με σταθερό κόστος 4,50€. Υπάρχει η δυνατότητα για αποστολή και στο εξωτερικό, μετά από συνεννόηση.

Εσείς επιλέγετε τα αγαπημένα σας προϊόντα και εμείς φροντίζουμε να τα συσκευάσουμε προσεκτικά και να φτάσουν σε εσάς με απόλυτη ασφάλεια. Σε αντίθετη περίπτωση αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση τους, ή την επιστροφή των χρημάτων σας.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής που σας βολεύει περισσότερο: αντικαταβολή κατά την παραλαβή, online με πιστωτική κάρτα, μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, … .

Φυσικά, είμαστε στη διάθεση σας να συζητήσουμε οποιαδήποτε εξειδικευμένη και προσωποποιημένη παραγγελία έχετε είτε για το σπίτι σας, είτε για δώρο, είτε ακόμα και για μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης.

Ξεκινάμε από τη λάσπη του πηλού. Πλάθουμε με τα χέρια μας, ανοίγουμε φύλλα, ενώνουμε, διακοσμούμε, ζωγραφίζουμε , αποκλειστικά με τα χέρια μας. Το τελικό αποτέλεσμα βγαίνει από το καμίνι μας.